Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Εθελοντές ……Κάθε Σάββατο βράδυ έχουμε και πατσά;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα διπλό με σατζύκι, χωρίς κρεμμύδι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΟΚΙΛΟ ΣΤΟ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι και να φανταστείτε τον χώρο τον έχει παραχωρήσει ο δήμος Σαλαμίνας και αυτοί αντί να είναι, αν όχι κάθε μέρα, άντε τρεις μέρες την εβδομάδας, ε ρε χάλια…..
Άντε για να μην κλαίτε να παραγγείλω και εγώ κάτι…. Ένα χταποδάκι με ένα καραφάκι για το καλό και τα καλορίζικα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ????????????
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η γελοιότητα σου τελικά δεν έχει όρια …συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι ……άντε και εις ανώτερα …..περαστικά σου…..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΑΒΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ ΓΕΜΑΤΟ 16-17 ΚΛΠ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΛΤΣΕΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

1 Απριλίου 2013 - 6:52 μ.μ.

Εσύ κύριε τρελλάρα Ν/Τ να κοιτάξεις τα δικά σου θέματα αλιταρά και κοίτα να φορέσεις κάνα σωσίβιο παραπάνω γιατί η μαλακία που σε δέρνει είναι τόσο βαριά που προβλέπω να βουλιάζει το καράβι και να πας στον πάτο………

Ανώνυμος είπε...

1 Απριλίου 2013 - 6:52 μ.μ.

Νικολάκη έχω μάθει ότι όταν φεύγεις από το σπίτι μόνο σου κάποια ψυχή σου κλαδώνει τα μπαλάκια σου στο ντουλάπι … αληθεύει;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΕΚΔΗΚΕΙΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ {{ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ }} ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΜΕ ΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!! {{ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ . }} ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΜΕ {{ΖΗΛΟ}} ΑΛΛΑ ΚΑΙ {{ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ}} ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!