Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Το βαθύ ΠΑ.Σ.Ο.Κ είναι εδώ ενωμένο δυνατό «ΔΝΤ»

Στα αχνάρια του αρχιερέα και ο ΣΟΦΡΑΣ ;





Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες μας, ο πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας και υποψήφιος στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, στηριζόμενος από το ΠΑ.Σ.Ο.Κ., Σπύρος Σοφράς ετοιμάζεται να τη κάνει... όχι με ελαφρά, αλλά με γοργά πηδηματάκια. Τί εννοούμε!!! Προσανατολιζεται, σύμφωνα με τις προτροπές των εναπομείναντων συνεργατών του και κυρίως των πρόσφατα αποκτηθέντων  πολιτικών του φίλων να αποχωρήσει  από τον πολιτικό χώρο του ΠΑ.Σ.Ο.Κ. και να δηλώσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!  Στην ανικανότητα και τα  μεγάλα λάθη του κ. Σοφρά έρχεται να προστεθεί και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ στον πολιτικό χώρο που τον ανέσυρε από το πουθενά και τον ανέδειξε ως τον ανώτατο άρχοντα του τόπου. Αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν το καράβι βουλιάζει, οι ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ το σκάνε πρώτοι και πέφτουν σαν τα ποντίκια στη θάλασσα. Τελικά, επαληθεύονται οι φήμες που, από το 2006 τον ήθελαν να εκπροσωπεί το "ΒΑΘΥ ΠΑ.Σ.Ο.Κ." της Σαλαμίνας, υπηρετώντας την γνωστή "ομάδα" της διαφθοράς και της ρεμούλας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντη διαχειριστή έμπλεξες την βούρτσαν με την πούτσαν αυτό λεβέντη μου δεν είναι μπλόκ, είναι πούστιδες και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια και καλά στα χώνει κι έχεις αναρτήσεις μόνο για τον τσάβες όλο τα’ άλλα αριστερά των αναρτήσεων τι τα θελες μωρή τρελή φούστα κλαρωτή και γαρίφαλο στ’ αυτί

Ανώνυμος είπε...

Που είσαστε ρε λεβέντες που γράφατε ότι ο Τσαβαρής δεν τολμάει να βγει σε καφενείο στη Κούλουρη; Είδατε τι έγινε σήμερα στη περιοδεία του με τους συνεργάτες του; ΧΑΜΟΣ!!! Γιατί κρυφτήκατε; Βγείτε να δείτε πως τον αγκάλιασαμε όλοι οι Κουλουριώτες. ΝΑΙ !!! αγκαλιάσαμε τον ¨ξένο" γιατί είναι ο μόνος που νοιάζεται για την Σαλαμίνα.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Δυστυχώς, ούτε οι χρονιάρες μέρες εμποδίζουν κάποιους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, να βγάλουν τα ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ , ακόμα και στις ευχές τους προς τον κόσμο της Σαλαμίνας. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στις Χριστουγεννιάτικες ευχές του πρώην Δήμαρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά. Αυτό το ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ κ. Σοφρά, μόνο ευχές προς εμάς τους κατοίκους της Σαλαμίνας δεν είναι. Δυστυχώς για εσάς είναι Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ και είναι απορίας άξιο ποιος ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το σύνταξε.
Παρασυρόμενος από την ΖΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ , στην οποία σας έχει οδηγήσει η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ σας από τον Τσαβαρή και στη προσπάθεια σας να ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΤΕ, κάνετε συνεχώς ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ. Στις συμπεριφορές, στις τακτικές πολιτικής, αλλά κυρίως στους χαρακτήρες των ανθρώπων το ORIGINAL είναι πάντα ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! COPY δεν γίνεται!!! Εσείς κ. Σοφρά καταφέρατε να γίνεται ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκυλοφαγωθείτε όσο έχετε χρόνο!!! Πολύ σύντομα το "ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" θα ανακοινώσει τον υποψήφιο Δήμαρχο και τότε ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!